113a Centpeuada – Albarca – La Faixa Llarga · Ulldemolins 11.06.2022

Centpeus, el dissabte 11 de juny visitarem la bonica població d'Albarca!

INSCRIPCIÓ AQUÍ

Una ruta fàcil apta per tothom, per acomiadar les caminades diürnes, abans de la sortida d'aniversari i l'aturada d'estiu!

Albarca-Ulldemolins-La Faixa Llarga

                                               

Situada a l'extrem oriental de la serra de Montsant, a 815 metres d'altitud. Forma part del terme municipal de Cornudella de Montsant, a la comarca catalana del Priorat. Va ser municipi independent fins a mig segle xix. Històricament va formar part del Comtat de Prades.

Itinerari circular per anar a peu d'Albarca a Ulldemolins i tornar, ressegint antigues rutes de transit entre poblacions, entre elles la 'Carrerada dels Catars'.


Els recorregut ens portarà pels Hostalets, Salt del Teix, el Pla de Isidro, Maset del Figueres, el riuet del Teix, haurem de descalçar-nos si baixa aigua per creuar-lo, el Càmping Montsant i Ulldemolins, la Font de La Vila d’Ulldemolins, Els Majorals, Mas de Ferrone, camps de llúpol, el Collet Blanc i la Feixa Llarga, on tornarem fins a Albarca!

Tancarem la jornada,  visitant el Restaurant La Serra dels amics del Celler Ronadelles - Cap de Ruc a Cornudella de Montsant, per celebrar un dinar de germanor! Cal que formalitzeu la vostra inscripció amb dinar, abans del 5 de juny.

Formalitzeu la vostra inscripció abans del dijous 9 de juny!

INSCRIPCIÓ AQUÍ

Salut i muntanyes! 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *