106a Centpeuada – Ruta dels 7 gorgs de Campdevànol · 107a Caminada – Bosc Encantat de Gurb

Centpeus! Els dies 2 i 3 d'abril, viatjarem fins al bonic municipi de Campdevànol, per visitar una de les seves meravelles!

El Torrent de la Cabana · Ruta dels 7 gorgs i El Bosc Encantat de Gurb

Sortida cap a Campdevànol, el mateix dissabte 2 d'abril, a les 08.00h des de Vallmoll 

· Dissabte 2, Ruta dels 7 Gorgs. 10,21 km · Circular · Fácil · 5,47 hores.
· Diumenge 3, El Bosc Encantat. 11,39 km · Circular · Fàcil · 3,35 hores.

Campdevànol és un municipi de la comarca del Ripollès (Girona) que es troba envoltat pels cims de Sant Marc, Estiula, Montgrony i Corones, que ofereixen unes vistes úniques i fantàstiques de l'entorn. De fet, en aquests paratges, el municipi ha creat un seguit d'itineraris que a través de plafons explicatius ajuden a conèixer bé la fauna i la flora de la zona i també el patrimoni cultural.

l'Itinerari de natura pels gorgs del Torrent de la Cabana en el qual es gaudeix d'unes vistes fantàstiques dels salts d'aigua i, si el temps és propici, de les aigües transparents dels gorgs que ens conviden a remullar-nos.

L'excursió pels 7 gorgs del Torrent de la Cabana és una sortida mot popular per fer en família. Un itinerari que ressegueix el torrent d’Estiula en un tram sense dificultats i perfectament senyalitzat amb panells informatius al llarg de tot el seu recorregut. Així podeu gaudir, un a un, de tots els salts d'aigua i gorgs i observar la diversitat vegetal com el bosc de ribera format principalment de verns i les pinedes de pi roig.

El diumenge, farem una visita al bosc encantat de Gurb, un recorregut fàcil i relaxant abans de dinar i tornar cap a casa!

L'Allotjament per aquesta sortida el tenim reservat a l'Hotel Can Pamplona de Vic, el preu de l'allotjament és de 37€ per persona, inclou dormir la nit del 2 al 3 i l'esmorzar del diumenge 3 d'abril!

Teniu tota la informació de l'allotjament AQUÍ

Inscripcions tancades!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *