1r Cicle «Xerrades de Muntanya» 29.10.2021

Podeu gestionar la vostra inscripció a aquesta xerrada AQUÍ

El divendres 29 d'octubre, al Centre Cultural Municipal de Vallmoll, a les 19.30h, nova edició del 1r Cicle de Xerrades de Muntanya 2021, sota el títol "l'Evolució de l'home, els increïbles mecanismes d'adaptació" a càrrec del Pere Iglesias.

Una interessant xerrada sobre l’evolució de l’home, centrant-nos sobretot en els canvis que els van conduir fins a nosaltres, més que en la mateixa antropologia.

Fets tan sorprenents com el que va significar la pèrdua d’un parell de cromosomes o perquè per poder enraonar vam haver de perdre el pèl que ens cobria el cos… o que va suposar la gran hibridació?

També serà una reflexió sobre la nostra evolució… i el patiment d’aquells avantpassats que, contra tot pronòstic, van aconseguir sobreviure entre sequeres, glaciacions i terribles depredadors.

En acabar farem un tastet de vins blanc i negre del Celler Ronadelles – Cap de Ruc, acompanyats amb una mica d'entreteniments freds.

Hi haurà habilitada la guardiola destinada a La Marató 2021: Salut mental. Per tothom que vulgui fer una aportació.

Aquesta xerrada és gratuïta i oberta a tothom, tot i les noves restriccions que fan més flexibles els aforaments, us demanem que realitzareu la vostra inscripció dins els terminis establers per tal de respectar els protocols sanitaris i tenir una previsió fiable de l'assistència.

Podeu gestionar la vostra inscripció a aquesta xerrada AQUÍ

Salut i muntanyes! Força caminades!

#SomCentpeuers #VuitAnys #LaMarató2021

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *