Seleccionar página

Centpeus! Al setembre tenim programada una sortida molt especial, per tal de tornar de mica en mica a la feina després de les vacances d’estiu!

Visitarem els Estanys de Tristaina i el Mirador Solar d’Ordino Arcalís, i descobrirem el popular estany d’Engolasters i el camí botànic de les Pardines, amb espècies autòctones del país, d’Escaldes-Engordany al Principat d’Andorra.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és DiptaPNG.png

Dos dies per gaudir de l’entorn Andorrà i d’una de les excursions de senderisme més populars d’Ordino, el circuit dels estanys de Tristaina, reserva de la Biosfera per la Unesco des de l’octubre de 2020, i el mirador – rellotge solar situat al pic de Peyreguils, a 2.701 metres d’altitud i a pocs metres de la divisió geogràfica entre Andorra i França, una esfera metàl·lica en suspensió de 25 metres de diàmetre i una amplada d’1,25 metres suspesa sobre el terreny i amb vistes als llacs de Tristaina i a la vall d’Ordino!

Per tal de coordinar amb temps aquesta activitat, necessitem que feu la prereserva per garantir que ningú es quedi sense visitar aquestes marevelles de terres Andorranes, i al mateix temps, aconseguir el millor preu de l’allotjament!

Les places són limitades, és per això que us aconsellem que realitzeu la vostra reserva amb antelació! Bones vacances d’estiu!

Força caminades! #SomCentpeuers #VuitAnys #ConcursCentpeus2021