Seleccionar página

Posem en marxa el 1r Cicle “Xerrades de Muntanya”, per aconsellar i apropar als nostres associats i federats en general, la nostra passió per l’excursionisme de muntanya al nostre país i la nostra comarca.

La xerrada inaugural serà el divendres 28 de maig, a la Sala d’actes del Bar El Sindicat de Vallmoll, a les 19.30h, sota el títol “Iniciació al Senderisme” i “Primers Auxilis (Traumatismes)”.

“Iniciació al Senderisme” A càrrec de David Bové.

Com preparar la nostra caminada · Que necessito? Que he de portar? · Seguretat. Preparatius. Inici · Avantatges de la llicència federativa de la FEEC · Com em puc orientar a la muntanya?

“Primers Auxilis (Traumatismes)” A càrrec del Voluntariat de la Creu roja

Principals tècniques en primers auxilis · Avaluació de la gravetat de les lesions més habituals · Tècniques d’immobilització · Habilitats bàsiques per respondre davant situacions d’emergència pròpies del medi natural.

En acabar farem un aperitiu preparat pels amics del Bar El Sindicat, acompanyats d’un tast de vins blanc i negre del Celler Ronadelles – Cap de Ruc.

Són sessions gratuïtes per les sòcies i socis de l’entitat, i per les persones que estiguin federades a la FEEC, les persones que no ho siguin hauran d’abonar un preu simbòlic, destinat a La Marató 2021: Salut mental

Salut i muntanyes! Força caminades!

#SomCentpeuers #VuitAnys