Seleccionar página

Ja tenim aquí la sortida del cinquè aniversari d’Els Centpeus!

El dissabte 16 de juny, farem la ruta de la Fageda: Serra de Llancers-Sant Nazari-Fageda de la Grevolosa-Coll de Bracons-Mirador a Vall d’en Bas i Collsacabra

Bonica ruta entre les comarques d’Osona i La Garrotxa, encara que és mes zona de La Garrotxa.

Ruta molt recomanada per la bellesa dels seu paisatge, amb boscos frondosos i fullosos i la seva gran varietat de vegetació, amb grans vistes a l’entorn d’aquestes dues comarques del nostre país. De fàcil execució amb camins, senders i pistes fàcils de caminar.

El diumenge 17 de juny, farem la ruta el Salt de l’Olla: El Salt de l’Olla des d’Els Hostalets d’en Bas.

Una passejada per tancar el cap de setmana del nostre aniversari, amb dues opcions de dificultat que fan d’aquesta caminada una experiència d’aventura en un entorn idíl·lic!

La pujada pel Rec del Puig i fins el Salt de l’Olla i ja molt a prop del Salt de l’Olla, presenta complicacions ja que el camí és estret, amb forta pendent i rellisca molt doncs aquesta zona és sempre humida. Aquest tros fet de baixada, encara és més complicat. Si el que volem és una ruta fàcil, al Pont del Molí de l’Aubert cal triar la ruta del Camí Ral(no la del Rec del Puig), així la caminada és converteix en poc més que una passejada! Quina escollirem? Ja ho veureu!

Inscripció tancada! Salut i força caminades Centpeus!