INSCRIPCIÓ

INSCRIPCIÓ

Cal que envieu les vostres fotografies mitjançant AQUEST FORMULARI

Descarregueu-vos les bases AQUÍ

INSTRUCCIONS I NORMATIVA

  • La participació d’aquesta edició especial 10è Aniversari, és oberta exclusivament a les sòcies i socis de l’entitat, les fotografies presentades per persones que no tinguin aquesta condició, quedaran excloses del concurs.
  • El nom de les fotografies ha de començar per la lletra corresponent a la categoria en la qual es vol participar seguida del pseudònim de l’autor. La resta del nom de l’arxiu es lliure.
  • En el cos del missatge cal que hi indiqueu el vostre nom, el vostre pseudònim, un telèfon de contacte i la vostra adreça postal. A més, per a cada fotografia que presenteu, caldrà que indiqueu el nom de l’arxiu i el títol de la fotografia (Exemples ANNEX 1 de les bases).
  • Cada participant podrà presentar un màxim de tres obres, per categoria, i podrà optar a un premi en cada una d’elles. Cada fotografia només podrà presentar-se en una categoria. Les fotografies han de ser inèdites i no han d’haver estat guardonades en altres concursos. Podeu enviar els vostres dubtes a l’adreça de correu electrònic del concurs: concurs@elscentpeusvallmoll.cat
  • Cada participant només podrà guanyar un dels premis d’una sola categoria.

FORMAT

Les fotografies s’han de presentar en format JPG amb una mida mínima de 3 .000 píxels pel costat més llarg i un pes màxim de fitxer de 9 MB.

S’admeten fotografies en color i en blanc i negre, amb totes les seves variants.

DRETS D’AUTOR

Els autors són els únics propietaris dels drets de les seves fotografies i només cedeixen els drets d’exhibició i publicació de les imatges que presenten per temes relacionats amb aquest concurs i les exposicions d’aniversaris, que l’entitat cregui oportunes.