79à caminada – Cim del Moncaro – Ports de Tortosa-Beseit – Baix Ebre

Centpeus! El diumenge 20 de setembre, tornem a la muntanya! I ho farem visitant el sostre de Tarragona… el CIM DEL MONCARO!

El Caro, Montcaro o Mont Caro és un cim del massís dels Ports de Tortosa-Beseit situat al Baix Ebre, al municipi de Roquetes, dins del Parc Natural dels Ports i és el punt més alt del massís on es troba i alhora el més alt de les comarques tarragonines. Inclòs al llistat dels 100 cims de la FEEC.

Ruta circular clàssica para ascendir al punt més alt de terres Tarragonines,
sortida des del refugi de Mont-Caro (UEC), passant pel Coll dels Pallers, fins a arribar a la Moleta Redona, on podrem contemplar les antenes del centre emissor.

Des del mirador de Mont Caro les vistes són espectaculars fins al Mediterrani, el delta de l’Ebre i la serra de Montsià.

Des del mirador de Mont Caro les vistes són espectaculars fins al Mediterrani, el delta de l’Ebre i la serra de Montsià.

Inscripcions tancades.

Per tal de garantir la seguretat de tots els participants i complir amb les mesures de seguretat per la COVID-19, la participació està limitada a 10 persones per grup, si les inscripcions sobrepassen aquesta quantitat, l’organització és reserva la possibilitat de crear més d’un grup.