76a Caminada – Ruta del Cister · 1ra etapa – 23.02.20

Centpeus! Aquest diumenge 23 de febrer farem la primera etapa de la Ruta del Cister, entre Santes Creus i Figuerola del Camp!

Una ruta lineal d’aproximadament 13 quilòmetres, tot i que la dificultat és moderada, és una ruta recomanada per tothom!

Punt de trobada: Plaça de l’Ajuntament de Vallmoll
Hora sortida: 08.15h
Hora inici de la caminada des de Santes Creus: 09.00
Hora final de la caminada: 13.00 aprox.

Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges

El GR175, La Ruta del Cister segueix el traçat del GR175 i està integrat dins l’extensa xarxa de senders abalisats d’Europa i és l’únic sender que enllaça els tres monestirs més emblemàtics d’aquest ordre a la Catalunya Nova: Santes Creus, Poblet i  Vallbona, situats a les comarques de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell, respectivament.

El traçat és circular amb un total de 105 quilòmetres i 108 quilòmetres per als ciclistes. Compta amb 4 variants en els llocs més complicats per al trànsit dels ciclistes. Està totalment senyalitzat en ambdós sentits de la marxa amb les característiques marques blanca i vermella de GR (sender de Gran Recorregut), amb pals direccionals ben identificats que, a més a més, incorporen informació del lloc, de l’alçada i la connexió amb d’altres senders GR i PR de la xarxa. També compta amb les infraestructures necessàries: passeres, baranes, escales, etc. per fer més còmoda i segura la caminada.

Aquesta ruta és apta per a qualsevol practicant acostumat a fer senderisme, ja que no comporta cap més dificultat que la distància a recórrer i uns desnivells moderats. Es pot plantejar fer-la amb més o menys etapes, tenint en compte els dies de què es disposen, els objectius i la preparació física.

Monestir de Poblet

I és que el GR175, La Ruta del Cister és molt més que un sender: és el vincle d’unió entre els tres monestirs del Cister més rellevants de Catalunya, el fil conductor per la història dels seus pobles, l’aproximació a unes terres modelades per l’home en alguns indrets i a una natura salvatge entre d’altres, el tast d’una gastronomia autèntica arrelada a la terra i el contacte amb la gent que hi viu i que estima aquests paisatges. És tot allò que cadascú estigui disposat a trobar-hi. És el GR175, La Ruta del Cister!

Inscripció tancada!

Salut i força caminades!

Calçotada 2020 – 15.02.2020

Aquest dissabte 15 de febrer celebrarem la nostra Calçotada!!! 😉

Calçotada 2019

Un dia festiu i gastronòmic per assaborir la menja més tradicional del nostre país.

Necessitem voluntaris per preparar-ho tot per la Calçotada, si us animeu ens trobem el dissabte a les 09.30h al Restaurant El Pilar d’en Joan

PREU: El cost dels calçots, postres, cafè i begudes es repartirà entre totes les sòcies i socis.

l’Associació assumirà el cost de la carn, la llonganissa, el vi, els plats i els tovallons.

MOLT IMPORTANT

Pel fet que l’aforament és molt limitat, la Calçotada està exclusivament reservada per les sòcies i socis de l’entitat que hagin liquidat la Quota 2020 abans del dia 12 de febrer de 2020.

En el cas que ampliéssim les places avisaríem amb antelació, dependrà de la previsió de bon temps que faci el dissabte per tal d’habilitar les taules a l’exterior!

Inscripció tancada! Calçotada!!!!!!