Prereserva – Sortida 8è Aniversari – 19 i 20 de juny 2021

Centpeus! Aquest any fem el vuitè aniversari de la nostra entitat, vuit anys plens de quilòmetres, muntanyes, senderons, pistes, grimpades…

I ho celebrarem, amb una sortida especial els dies 19 i 20 de juny!

Dos dies per gaudir de l’entorn a terres Tortosines, amb dues rutes espectaculars per gaudir de la muntanya, la natura i celebrar el nostre aniversari plegats!

El dissabte 19 de juny, visitarem el Toll de Vidre, i el diumenge 20 de juny farem una passejada fins a arribar a La Cova Pintada!

Per tal de coordinar amb temps el cap de setmana d’aniversari, necessitem que feu la prereserva per garantir que ningú es quedi sense, i al mateix temps, aconseguir el millor preu de l’allotjament.

L’Allotjament el tenim amb prereserva en format “Apartament Familiar” a l’hotel SB Corona Tortosa (https://www.hotelcoronatortosa.com/ca/l-hotel/

Cada apartament disposa d’habitacions dobles i triples, preparats amb tots els protocols  de seguretat per garantir la nostra estada (https://www.sbhotels.es/ca/protocols-de-salut-i-seguretat-covid-19/)

El preu inicial per persona és de 21€ (només dormir la nit del 19 al 20), aquest preu es pot incrementar lleugerament si no aconseguim omplir les places reservades. Places limitades!

Més endavant ja anirem informant del tema menjar!

AGENDA

  1. Prereserva -> de l’11 al 31 de maig.
    (Aquest termini es pot tancar abans de la data límit,  si s’esgoten les places.) 
  2. Primer pagament a compte -> de l’1 al 5 de juny.
  3. El pagament de la resta de l’estada, es realitzarà al mateix hotel el diumenge 20 de juny. 

CONDICIONS i CANCEL·LACIÓ

Aquesta sortida està programada exclusivament per les sòcies i socis de l’entitat, les persones que es vulguin apuntar NO sòcies/s, quedaran preinscrites en una “llista d’espera” fins que omplim les places dels associats de l’entitat, per tal que ningú es quedi fora.

La cancel·lació abans del 17 de juny, suposarà el retorn íntegre de la quantitat avançada en concepte de “primer pagament a compte”, la cancel·lació del 17 de juny (inclòs) en endavant, suposarà la pèrdua de la quantitat avançada del “primer pagament a compte”.

Ompliu el formulari de la prereserva AQUÍ abans del 31 de maig!

Salut i muntanyes! Força Caminades! #VuitèAniversari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *