Tàrraco Romana – Visita guiada 23.11.19

Tàrraco fou la capital de la Hispània Citerior, una de les províncies més grans de l’Imperi Romà. Un apassionant recorregut que us sorprendrà per la convivència dels  tarragonins amb el passat imperial de la ciutat.

Un apassionant recorregut que us sorprendrà per la convivència dels  tarragonins amb el passat imperial de la ciutat.

El centre històric de Tarragona (conegut com a Part Alta) s’assenta, des de l’Edat Mitjana, sobre l’antiga acròpoli romana. Visitarem les muralles romanes més antigues de la península i descobrirem, passejant pels carrers actuals, el gran Fòrum Provincial i les recents excavacions del Circ.

Caminarem per l’interior de les voltes que sustenten les grades de l’estadi on milers d’espectadors gaudien dels ludi circensis o curses de carros de cavalls.  Finalment, acabarem la visita a l’amfiteatre, situat vora el mar.

El Restaurant Tast&Lounge Entrecopes, serà el nostre punt de trobada per celebrar un dinar de germanor de cloenda d’aquesta visita a la Tàrraco Romana.

Un dels restaurants participants al programa de TV3, “Joc de Cartes”, petit restaurant amb encant. Cuina de tall mediterrani amb un toc de creativitat. Selecció de vins de les DO catalanes.

L’equip Entrecopes dirigit pel cap de sala Jordi Vilaplana aporten el seu saber fer perquè gaudiu d’un lloc acollidor i tranquil on poder degustar la nostra cuina.

Podeu consultar el menú d’aquest dissabte a: www.entrecopes.com

Inscripció tancada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *