70a Caminada “Especial 6è aniversari” – 28, 29 i 30 de juny

Ja tenim aquí la sortida del sisè aniversari d’Els Centpeus!

El dissabte 29 de juny, farem la ruta a La Torla: El Prat d’Ordesa – Cola de Caballo, (per les Grades de Soaso) · Parc Nacional d’Ordesa

Ja des de l’inici, i al llarg de tot el recorregut, podrem admirar les espectaculars parets de la vall, excavades per l’erosió d’un antic glaciar, passar a través del seu espectacular “Hayedo Abetal”, gaudir-ne dels diferents salts d’aigua que ens ofereix el riu Arazas: la Cascada d’Arripas, les Cascades de la Cova i de l’Estret, les Grades de Soaso, etc … per arribar, al final del recorregut, fins l’impressionant Circ de Soaso i l’espectacular Cascada de la Cola de Caballo. Degut a la seva popularitat, es una ruta molt visitada, durant els mesos d’estiu.

La ruta, des de l’aparcament de la Pradera de Ordesa, fins “La Cola de Caballo” per el camí clàssic de la Vall d’Ordesa, es una ruta lineal i es una de las excursions més populars y conegudes dels Pirineus. Aquets itinerari es permet endinsant-nos al llarg i espectacular Valle de Ordesa, que al 1997 fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, constituint un espai natural d’una excepcional bellesa.

El diumenge 30 de juny, ens aturarem a Broto per visitar l’espectacular Cascada de Sorrosal, i el poble emmurallat d’Ainsa.

http://www.rutaspirineos.org/rutas/cola-de-caballo-por-las-gradas-de-soaso

Inscripció tancada! Força caminades Centpeus!

CONDICIONS DE L’ACTIVITAT

La Junta: Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de lajunta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bondesenvolupament de l’activitat.

Els participants: Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques dequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *