69a Sortida – Parc Natural d’Els Ports – 09.06.19

Excursió que ens descobreix la part més meridional del Parc Natural d’Els Ports, a la zona de Mas de Barberans. Es una excursió que no decebrà a ningú ja que la bellesa quasi lunar de la zona es impactant!

Les formacions geològiques del Racó dels Capellans i de Els Tacons recorden la Capadòcia o la Ciutat Encantada de Cuenca. Els canvis de paisatges -abruptes, potents, agrestes, àrids i de vegades suavitzats per petits boscos de pin negral- impacten i es quedaran per sempre en les nostres retines i memòria. Sumant-hi la visita a dos de les Foradades més impressionants (amb unes meravelloses vistes de tot el territori) del Port. 

Ruta sense massa dificultat (tant física com d’orientació); només la part central de l’ascens implica un mica més de pendent que la resta de la ruta.

La resta, tant de pujada com de baixada, és un desnivell continuo però assumible, i es realitza per senderons molt be senyalitzats.

Finalment farem un dinar de carmanyola (opcional) per qui vulgui dinar abans de tornar a casa, hi ha habilitades taules a l’aire lliure!

Formalitzeu la vostra inscripció abans del divendres 7 de juny!

Força caminades Centpeus!

CONDICIONS DE L’ACTIVITAT

La Junta: Tots els canvis en l’itinerari, l’horari o en l’organització de la sortida són responsabilitat exclusiva dels membres de la junta que hauran de prendre les mesures que creguin oportunes pel bon desenvolupament de l’activitat.

Els participants: Assumeixen que per les característiques pròpies d’aquest tipus d’activitat, i per estar realitzades en un entorn natural, entenen que no poden estar exemptes de cert risc.

De la mateixa manera declaren trobar-se en condicions psíquiques – físiques adequades per la practica de l’activitat a la que s’inscriuen, i es comprometen a seguir les instruccions rebudes de la/les persones que dirigeixen l’activitat.

Els menors d’edat han d’anar acompanyats per pares, tutors o adults degudament autoritzats, i omplir la fitxa oportuna.

L’activitat està coberta per una assegurança de RC però tanmateix és obligatori per tots els assistents disposar de llicència anual de la FEEC en vigor o assegurança temporal que cal demanar als responsables de la sortida abans de l’inici d’aquesta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *