64a Caminada – Riudecanyes · Duesaigües · Castell d’Escornalbou · Riudecanyes 13.01.19

Bon any i força caminades!

Centpeus tornem a l’activitat desprès de les festes!

Caminarem entre masos i terrenys que les alzines, i més modernament, els pins, ens recorden que la terra fa més de 40 o 50 anys que va deixar de ser treballada, Només les restes de marges ens recorden el seu ús antigament agrícola.

Visitarem el *Castell i Monestir Sant Miquel d’Escornalbou, Escornalbou ens endinsa en una època en què la burgesia benestant va habilitar antics edificis històrics per convertir-los en les seves residències. Així, el 1911, Eduard Toda va comprar l’antic monestir de Sant Miquel d’Escornalbou i el restaurà amb total llibertat.

Passarem per la Urbanització el Mar de Riudecanyes fins al pantà que li dona aquest curiós nom. Un cop al pantà de Riudecanyes el paisatge que trobem dependrà molt de les pluges i de l’època de l’any.

* Aquesta visita està pendent de confirmar, dependrà de l’horari de la visita, de l’horari de la caminada i del preu final per el grup.

Recordeu que per gaudir tranquil·lament de les caminades de la nova temporada, heu de formalitzar la vostra llicencia federativa juntament amb la quota de soci 2019! Teniu tota la informació aquí

Inscripció tancada!

Força caminades Centpeus!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *