Camins per la Llibertat!  

La marxa per senders més gran que s’ha vist per les nostres terres catalanes, que donarà el tret de sortida el dia de la nostra Patrona, la Mare de Déu de Montserrat,  el  27 d´abril a les Cases d´Alcanar i acabarà el dia 29 davant del Monestir de Montserrat.

Es recorreran els senders de les Terres de l´Ebre, Baix Camp, Camp de Tarragona, Alt Camp, ……  fins arribar a Montserrat. Una sortida que tindrà menció especial a tot el succeït durant aquest mig any, des de l’1 octubre fins a dia d’avui.

Tenim el recolzament de molts clubs, centres, associacions…corredors i caminadors, per  així poder omplir els nostres senders  d’un color groc, un groc que ens porti fins la llibertat.

Aquesta  marxa ha sorgit per donar suport a la cursa “kilòmetres per la Llibertat”, que sortirà del Parlament el dia 27 d´abril i arribarà a les presons Madrilenyes el dia 30, però com que molta gent no podrà anar fins tant lluny, s´ha proposat fer aquesta marxa popular paral.lela aquí al territori  “camins per la Llibertat”.

Des de l´inici del camí a cada tram es farà el relleu d´un bloc de notes on tothom que hi participi podrà signar i fer una dedicatòria als presos/es, exiliats/ades, aquest bloc quan arribi a Montserrat s´entregarà als familiars.

També s´anirà rellevant  una bandera on cada municipi pel qual passem posarà el seu segell i també s´entregarà a l´arribada.

Serà un cap de setmana intens, seran 3 dies plens d’emocions…amb família, companys, amics… hi haurà molts punts per avituallar a les persones que hi participaran.

Encoratgem a participar-hi !

http://caminsdelallibertat.blogspot.com

Inscripcions a:
https://goo.gl/forms/mqrK6EDg78SYJ4zG3

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *